2030 Érd, Aba u. 1. - H-P: 8:00-16:00

(+36) 30 284 8996

info@hsplitter.hu

Cégünk a 3M termékeinek forgalmazásával, azok feldolgozásával foglalkozik. A 3M ragasztás- és csomagolástechnikai anyagait, a 3M munkavédelemi, és a 3M csiszolástechnikai termékeit kínáljuk ügyfeleinknek. Elsődleges célunk, hogy a velünk kapcsolatban lévő cégeknek magas minőségű termékeket és magas szintű szolgáltatásokat nyújtsunk.
Céljaink és feladataink
A gyártáshoz legjobban alkalmazható termék kiválasztása és ajánlása
Magas szintű szakmai és technológiai tanácsadás
3M termékek piacvezető pozíciójának erősítése
Szolgáltatásaink
Csomagolástechnika
Ragasztástechnika
Munkavédelem
Csiszolástechnika
Szervízszolgáltatás
Csomagolástechnika
3M ragasztószalagok, 3M ragasztószalag adagolók és 3M Matic dobozlezáró gépek széles választékát kínáljuk, hogy csomagolási igényeit ki tudjuk elégíteni. A maximális teljesítmény érdekében a gyártó saját polipropilén és poliészter hordozót fejlesztett ki (3M™ ScotchPro™ és 3M™ ScotchPar™), és olyan ragasztóval alkalmazza, hogy optimális erősséget, egyenletes minőséget garantálhasson. A ragasztógépekben alkalmazott Accuglide II™ ragasztófejek egyedi kialakításúak és messzemenően biztonságos üzemeltetést biztosítanak.
Ragasztástechnika
A 3M ragasztók, ragasztószalagok – egyoldalas, kétoldalas, csúszófelületű, speciális ragasztóanyagok – széles választékát kínálja a legkülönbözőbb ipari alkalmazásokhoz. A gyártó több mint 100 éves tapasztalata a garancia arra, hogy megtaláljuk a vevők igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Nagy súlyt helyezünk az anyagok új generációjának megmunkálásához szükséges megfelelő vegyi összetételek és a kényelmes felhordó rendszerek kifejlesztésére. Termékeink és megoldásaink ideálisak a mai gyártási követelményekhez, nagy tervezési rugalmasságot, hatékonyabb gyártást és jobb teljesítményt garantálnak.
Munkavédelem
A 3M munkavédelmi termékei méltán híresek a tartósságukról, magas komfortjukról a viselője számára, és a hatékonyságukról. A nyak feletti védelemet, a szem, a hallás, a légzés és a fejet védő sisakok jelentik.
Csiszolástechnika
A 3M csiszolóanyagaival hatékonyabban tudunk dolgozni, töbször tudjuk azokat használni a munkánk során mert tartósak, igy pénzt és időt tudunk megtakarítani velük. A fémmegmunkálás során alkalmazott vágókorongok, a felületelőkésítéshez használt csiszoló és finiselő anyagok mind ezt segítik elő.
Szervízszolgáltatás
A 3M dobozlezáró berendezéseinek szakszerű javítását és karbantartását kínáljuk nem csak az általunk értékesített, hanem a piacon lévő berendezések esetén is. Több éves szerviz tapasztalattal és a berendezésekhez alkatrészekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.