2030 Érd, Aba u. 1. - H-P: 8:00-16:00

(+36) 30 284 8996

info@hsplitter.hu

Hírek
3M™ VHB™ ragasztószalag alacsony felületi energiájú (LSE) sorozata Az új 3M™ VHB™ ragasztószalag alacsony felületi energiájú (LSE) sorozatának bemutatása.
Hírek
Termelési kapacitás bővítése a H-Splitter Kft-nél eszközbeszerzés által a Magyar Államkincstár közreműködésével.
Hírek
A H-Splitter Kft. 3M termékforgalmazó telephelye és szállítási címe megváltozik.
Ragasztás-Hírek
A 3M által gyártott, a HSR shop ragasztó webáruházban megvásárolható oldószeres ragasztókról, legyen az aeroszolos spray kiszerelés, vagy folyékony állagú tubusba csomagolt, általánosan elmondható ahogy a gyűjtőnevéből is adódik, hogy különböző oldószereket tartalmaznak.
Kétoldalas ragasztószalagok
Miért ilyen kevés helyen kaphatók a 3M ragasztóanyagai kis kiszerelésben? Ahol csak módomban áll írok erről a kérdésről. Ilyen tájékoztató felület például, a ragasztási témákról szóló www.ragasztoanyag.hu című blogunk is.
VHB™ akrilhab ragasztószalagok
Az új VHB széria neve, 3M GPH azaz 3M General Purpose High Temperature (általános felhasználás, magas hőállóság).
Scotch-Weld™ kétkomponensű szerkezeti ragasztók
Hírlevélsorozatunkban 3 hónapon keresztül, részletesen bemutatjuk Önöknek, a 3M Scotch Weld epoxi alapú ragasztóanyagokat.
Csomagolási rendszerek
Örömmel értesítjük Önöket, hogy elindítottuk szakmai tájékoztató jellegű blog oldalunkat.
Hírek
A Tier1-es beszállító státusszal rendelkező 3M cégcsoport magyar leányvállalatának, egyik legfontosabb és legnagyobb fejlődési potenciált mutató divíziója az autóipar. (Tier 1-es beszállító az, aki közvetlenül az autógyárnak szállít alkatrészt, vagy részegységet) A világ, vezető autógyárainak (Audi, GM, Suzuki, Ford, Mercedes…) jelentős részében a 3M rengeteg termékkel képviselteti magát. Beépülő és segédanyagokkal, a gyártási munkafolyamatoktól az összeszereléseken keresztül, az autóápolásig. A folyamatos innováció mellet, a 3M kiemelten figyel a fenntartható fejlődésre is. Termékei elkészítésénél a 3M mindig szem előtt tartja a professzionális és hosszútávon költséghatékony megoldásokat.
Elõzõ 1 3 4 5