2030 Érd, Aba u. 1. - H-P: 8:00-16:00

(+36) 30 284 8996

info@hsplitter.hu

Vissza

3M Dual Lock Scotchmate hook and loop HSRshop
3M Dual Lock újrazárható rögzítő rendszerek A hagyományos mechanikai rögzítő elemek gyors és egyszerű alternatívája. 3M tépőzárak: Dual Lock TB 3540,Dual Lock TB 3550,Dual Lock TB 3560, több mint ezer nyitásra és zárásra tervezve. A 3M tépőzárak innovatív alternatívái a csavaroknak, kapcsoknak, anyás csavaroknak és más hagyományos rögzítő elemeknek. Ha javításra, cserére vagy karbantartásra van szükség, a 3M Dual Lock ipari tépőzár és a 3M Scotchmate tépőzárak nagyobb szabadságot kínálnak a tervezésben és kényelmesebb munkát az összeszerelésben.

3M Dual Lock újrazárható rögzítő rendszerek

A hagyományos mechanikai rögzítő elemek gyors és egyszerű alternatívája.

3M tépőzárak: Dual Lock TB 3540,Dual Lock TB 3550,Dual Lock TB 3560, több mint ezer nyitásra és zárásra tervezve.

A 3M tépőzárak innovatív alternatívái a csavaroknak, kapcsoknak, anyás csavaroknak és más hagyományos rögzítő elemeknek. Ha javításra, cserére vagy karbantartásra van szükség, a 3M Dual Lock ipari tépőzár és a

3M Scotchmate tépőzárak nagyobb szabadságot kínálnak a tervezésben és kényelmesebb munkát az összeszerelésben.

A 3M tépőzárak használatával feleslegessé tehetjük a csavarokat, szegecseket és a hegesztést. A nagy teljesítményigényt támasztó alkalmazástól a kisebb terhelést kívánó felhasználásig.

A tépőzárak előnyei a mechanikai rögzítő elemekkel szemben: tiszta vonalak és sima felületek, nincs szükség, fúrásra, nagyobb a tervezési szabadság: többféle nyitási-zárási erősség, többféle forma és vastagság, gyors és egyszerű össze- és szétszerelés, öntapadó. Felhelyezéskor nincs szükség szerszámra. Speciális tulajdonságok: alacsony és magas hőmérséklet állóság, jó tapadás, nehezen ragasztható műanyagokon is, a fúrásnál csavarozásnál keletkező illesztési problémákkal szemben, hiba esetén, könnyen van lehetőség a javításra.

3M Dual Lock öntapadó ipari tépőzárakat széles körben alkalmazzák a járműgyártásban az elválasztó falak és a mennyezeti panelek összeszerelésénél, lehetővé téve ezzel a gyors szerelést és az egyszerű karbantartást. A 3M Dual Lock tépőzárak a kommunikáció és a reklám területén is lehetőségek széles skáláját kínálják. Sok grafika és reklámtábla pillanatok alatt felszerelhető és lecserélhető. Gyorsan és könnyen tudjuk a kiállítási standokat felépíteni és lebontani.

3M Dual Lock tépőzárak tekercses kiszerelésben kaphatóak, és a tervezési, ill. gyártási igények szerinti formára, méretre vághatóak. A3M Dual Lock tépőzáraka www.hsrshop.hu oldalon 1 méteres kiszerelésben is kaphatóak. A 3M Dual Lock ipari tépőzárak kaphatóak felhasználásra kész változatban is olyan alkalmazásokhoz, ahol a korlátozott felületnagyság nem teszi lehetővé az öntapadós rögzítést. A mechanikai rögzítésre használható, nem öntapadó, kész formára vágott, bepattintható, becsúsztatható darabok hasznos alternatívát kínálnak elektronikai berendezések paneljeinek rögzítéséhez.

Amikor a 3M Dual Lock ipari tépőzár két felét összenyomjuk, több száz gombaformájú tüske kapcsolódik össze. A tépőzár záródását egy jól hallható hang jelzi. Az eredmény kiváló tartó- szilárdság (12-szer erősebb, mint a hagyományos hurkos-kampós változatnál), ami lehetővé teszi a nem esztétikus mechanikai rögzítő elemek kiváltását számos alkalmazásnál. A Dual Lock ipari tépőzárak tartóssága több mint 1000 nyitást és zárást tesz lehetővé. Választhatunk a sokféle anyagon használható öntapadó típusok és a varrásra, tűzésre és ultrahangos hegesztésre alkalmas nem öntapadó változatok közül. Sok eltérő felület összeszerelését teszi lehetővé, használható merev vagy rugalmas felületen, egyaránt gyors és egyszerű összeszerelést és bontást biztosít, fekete vagy átlátszó színben kapható öntapadó változat; nincs szükség szerszámra, az alkalmazás körülményeitől függően a hagyományos hurkos-kampós tépőzárak teljesítményének 12-szeresét nyújtják a tüskesűrűség kiválasztásával szabályozható a tartó- és szétszerelési erő tetszőleges szögben összekapcsolható, nincs szükség pontos pozicionálásra.

Vékony 3M Dual Lock

A vékony 3M Dual Lock SJ 4570 ipari tépőzár a Dual Lock család legfiatalabb tagja. A vékony Dual Lock tépőzár ugyanúgy működik, mint a Dual Lock család (Dual Lock TB 3540, Dual Lock TB 3550, Dual Lock TB 3560, ) többi tagja, de rendelkezik néhány egyedülálló tulajdonsággal: az egymásba kapcsolódó gombaformájú tüskék rövidebbek, így keskenyebb összeillesztési vonalat adnak, ezért könnyen adaptálhatóak a késztermékekhez még a fejlesztési szakasz utolsó fázisában is. A vékony 3M Dual Lock tépőzár SJ 4570 50-100 nyitást és zárást tesz lehetővé. Kisebb igénybevételt igénylő alkalmazásokhoz ajánlott, pl. kiállítási standok és eladáshelyi reklámok. Nagyobb igénybevételnél a hagyományos Dual Lock tépőzárak (Dual Lock TB 3540,Dual Lock TB 3550,Dual Lock TB 3560, ) használata javasolt. A 3M Dual Lock SJ 4570 ipari tépőzárnagyon vékony, összezárva csak 1,7 mm átlátszó gyors és egyszerű össze- és szétszerelés a nagy teljesítményű ragasztó sokfajta felületen biztosít jó tapadást, beleértve a nehezen ragasztható műanyagokat (PE, PP) is a hagyományos hurkos-kampós tépőzár teljesítményének dupláját adja tetszőleges szögben összekapcsolható; nincs szükség pontos pozicionálásra.

3M Scotchmate tépőzárak

Egyszerűen nyomjuk össze a3M Scotchmate SJ 3526- 3527tépőzárat, és húzzuk szét nyitáskor. Amikor a 3M Scotchmate tépőzár két felét összenyomjuk, több száz merev kampó kapcsolódik a hajlékony hurkokhoz, gyors zárást biztosítva ezzel, ami csökkenti a gyártási időt és a költségeket. Eltérő felületek összekötéséhez válasszuk a megfelelő ragasztóval szerelt tépőzárat. Kisebb helyigény vagy súlycsökkentési igény esetén választható a vékony 3M Scotchmate SJ 3526- 3527 tépőzár. Jól tapad a legtöbb vinilhez, öntapadó vagy sima hátú típusok, a varrható változat mosható és vegyileg tisztítható, könnyű és gyors összeszerelés tízezerszer nyitható és zárható nagyon erős zárás.