2030 Érd, Aba u. 1. - H-P: 8:00-16:00

(+36) 30 284 8996

info@hsplitter.hu

Vissza

3M habosított kétoldalú ragasztószalagok, kis tekercses kiszerelésben
Miért ilyen kevés helyen kaphatók a 3M ragasztóanyagai kis kiszerelésben? Ahol csak módomban áll írok erről a kérdésről. Ilyen tájékoztató felület például, a ragasztási témákról szóló www.ragasztoanyag.hu című blogunk is.

Igyekszem a lehető legtöbb alkalommal elmagyarázni a lakossági vevőinknek és a kis vállalkozásoknak is, akik megkeresnek miket különböző ragasztási feladatokkal, hogy a 3M, ragasztással foglalkozó kereskedelmi ága (divíziója) milyen szerepet tölt be a világiparban.

A 3M, nagyon innovatív és jó minőségű ragasztóval ellátott termékeket, és ragasztóanyagokat fejleszt, amit elsősorban a gyártással, összeszereléssel foglalkozó iparágazatokban értékesít. A 3M számára ez az elsődleges értékesítési terület, a ragasztók és ragasztóanyagok szempontjából. Egyszerűbb megfogalmazásban, a 3M alapvetően nagyban gondolkodik.

Amikor Ön a kezébe vesz pl, egy fürdőszobai csempére ragasztható akasztót, amin lát egy  lehúzható védőfóliát felragasztja a terméket és elégedett az  eredménnyel, mert hónapok, vagy akár évek alatt sem esik le a felragasztott akasztó a csempéről, jogosan kezdi el keresni ezt a kétoldalas ragasztószalagot egyéb háztartási, vagy épp a vállalkozásában felmerülő ragasztási feladatok megoldására.

Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy vajon hol kaphatók az ilyen és ehhez hasonló kétoldalú / kétoldalas ragasztószalagok.  Emlékeiből felkutatva a védőfólia színét és feliratát keresgélésbe kezd az üzletekben, és, vagy, az interneten, majd csalódva tapasztalja, hogy nem lehet megtalálni a boltokban se a cellux, se a technocol mellett az ilyen kétoldalú habosított ragasztószalagokat, emberi felhasználásra alkalmas kiszerelésekben. Általában azt az információt kapja az érdeklődő, hogy, igen kapható, de a pl: a kiszerelés, 33 , 50, vagy 66 méter hosszú, a minimum rendelési mennyiség ebből a hossz méretből, 6, 12, 24, 36 tekercs és a szállítási határidő, 1 -15 hét. 

Hogy miért van ez így? Itt csatolok vissza a korábban írtakhoz, hogy a 3M alapvetően nagyban gondolkodik. Egy tervezett gyártási projekt részeként, ezek teljesen jól kezelhető kiszerelések, rendelési mennyiségek, és az idővel is előre tudnak ilyen esetekben előre kalkulálni. Ezeknek az ütemezett termelési folyamatoknak a végterméke pl, az az egy-két darab öntapadó akasztó, amit Ön megvásárolhat különböző áruházakban, a már ellátott 3M VHB vagy Scotch kétoldalas / kétoldalú ragasztószalagokkal. 

Mi a H-Splitter Kft.-nél a Magyarországon gyártással foglalkozó ipari cégeknél felmerülő igények mellett, az imént taglalt piaci rést kívánjuk kitölteni a HSRshop webáruházban kapható 3M termékekkel, ragasztókkal, ragasztóanyagokkal.  Az elmúlt években tett fejlesztéseinkkel, büszkén tudhatjuk magunkénak azt az eredményt, hogy a polcról elérhető 3M termékkínálatunkkal, a magánszemélyek és a kis vállalkozások igényeit 90% -ban rögtön ki tudjuk szolgálni, azonnali megoldást tudunk nyújtani a ragasztási feladatok elvégzéséhez. Jelenleg, nyolc különböző fajta kis kiszerelésű kétoldalas ragasztószalag kapható a HSR webshop  3M ragasztók és 3M termékek webáruházában. A kis tekercses kétoldalú ragasztószalagokon kívül,  számos más típusú hosszabb kiszerelésű kétoldalas ragasztószalagból is választhat 1 tekercsnyi mennyiséget a HSR shop ragasztó webáruházban.