2030 Érd, Aba u. 1. - H-P: 8:00-16:00

(+36) 30 284 8996

info@hsplitter.hu

Vissza

3M Légzésvédők gőzök és gázok ellen
A munka során számos veszélyes anyag és vegyület juthat szervezetünkbe. Csak akkor érezhetjük magunkat biztonságban az egészségre káros anyagoktól, ha a megfelelő légzésvédő eszközt viseljük.

 

A 3M által kifejlesztett légzésvédő eszközök hatékony védelmet nyújtanak a gázok, gőzök és részecskék ellen. Minden légzésvédő többféle méretben és formában kapható, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző fejformákhoz.

 

 

A napi munka során szükséges védőálarc-viselet időtartama a súlytól és a légzési ellenállástól is függ. Folyamatosan arra törekszünk, hogy légzésvédő termékeinkkel minél többféle igényt ki tudjunk szolgálni, ugyanakkor egy percre sem feledkezünk meg a kényelmes viselet fontosságáról. A bőrbarát anyagok használatának köszönhetően védőálarcaink még hosszú ideig tartó viselet mellett sem okoznak bőrirritációt.

 

 

A szűrők széles választéka optimális védelmet biztosít majdnem minden veszélyes anyag ellen. Az egyedi 3M bajonettzáras rögzítésnek köszönhetően a különféle szűrők gyorsan és könnyedén szerelhetők fel az álarcokra. A 3M fél- és teljes álarcai minőségben és megbízhatóságban is élen járnak.

 

 

A megfelelő álarc és szűrő a munkakörnyezethez és az egyéni igényekhez igazodva választható ki. Mivel minden légzésvédő termék szigorú minőség ellenőrzésen esik át, az általunk nyújtott biztonság is kiemelkedően magas színvonalú. Önnel együttműködve, az adott munkakörülményeknek és alkalmazásnak megfelelően választjuk ki az optimális eredményt biztosító védőeszközöket.

 

 

A 3M védőálarcai nem csak a biztonságot, de a munka hatékonyságát is javítják.