2030 Érd, Aba u. 1. - H-P: 8:00-16:00

(+36) 30 284 8996

info@hsplitter.hu

Vissza

Erősített és biztonsági szalagok a csomagolásban
Ezeknek az anyagoknak a használata azoknál az alkalmazásoknál indokolt, ahol valamilyen magasabb műszaki tartalommal kell rendelkezni a csomagolószalagoknak, mint pl.: extra erős hordozó kiemelkedő szakítószilárdsággal a kereszt vagy hosszirányú üvegszál erősítésnek, vagy éppen a vastag BOPP vagy PP hordozónak köszönhetően.
3M Üvegszövet ragasztószalag

Ezeknek az anyagoknak a használata azoknál az alkalmazásoknál indokolt, ahol valamilyen magasabb műszaki tartalommal kell rendelkezni a csomagolószalagoknak, mint pl.: extra erős hordozó kiemelkedő szakítószilárdsággal a kereszt vagy hosszirányú üvegszál erősítésnek, vagy éppen a vastag BOPP vagy PP hordozónak köszönhetően. De ide tartoznak azok az alkalmazások is, ahol a biztos dobozlezárás mellett valamilyen biztonsági elemet is beépítettek az alkalmazásba, mint pl.: az egyedi nyomtatás, a feltépés után nyomot hagyó ragasztóanyag-szín kombináció, vagy a minden esetben roncsolódó dobozfelület.

 

A csomagolószalagok olyan ágáról van szó amely valamilyen plusz védelmet kell hogy biztosítson a becsomagolt terméknek, természetesen az általános védelmen felül. Lehet magát a terméket a külső hatásoktól védő, vagy a környezetét a benne lévő tartalomtól megvédő csomagolás, ragasztószalag. Üvegszál illetve szövet erősített anyagok, extra erős tapadó anyagok, nyom nélkül, és csak roncsolással eltávolítható ragasztószalagok. Védhetnek drága termékeket lopástól, vagy robbanás veszélyes anyagtól a környezetét.