2030 Érd, Aba u. 1. - H-P: 8:00-16:00

(+36) 30 284 8996

info@hsplitter.hu

Vissza

Most Ön is kipróbálhatja a 3M Car Care Autóápolási termékcsalád termékeit!
3M Car Care Autóápolás Professzionális gondoskodás. A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén is. Most Ön is kipróbálhatja a 3M Car Care Autóápolási termékcsalád termékeit!

3M Car Care Autóápolás Professzionális gondoskodás

3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén is.

Most Ön is kipróbálhatja a 3M Car Care Autóápolási termékcsalád termékeit!

Tökéletes fényezés néhány egyszerű lépéssel

3M termékeivel már elnyerte a profik bizalmát. A 3M autóápolási termékcsaláddal, most Ön is újjávarázsolhatja és megóvhatja járművét. Az eredmény olyan, mintha autója épp a szalonból gördült volna ki.

Az autómosó sampon hatékonysága, vagy a wax egyedülálló felületápoló képessége csak ízelítő termékeink kivételes képességeiből. Ön professzionális munkát végezhet egyéni igényei és időbeosztása szerint, termékeinket együtt vagy külön-külön alkalmazva.

3M Autómosó Sampon Car Care 

Egy koncentrált formula, mely hosszantartó habzást biztosít, egy flakonnyi anyag 100 liter mosófolyadék előállítására elegendő. Kíméletlen a kosszal és más szennyeződésekkel szemben, és gyengéden ápolja autója fényezését.

3M Karceltávolító Car Care 

A finom karcok eltávolításának legegyszerűbb módja, profi technológia segítségével. Helyreállítja járműve eredeti fényét.

3M Tartós Wax Car Care 

A tartós és magas fényű felület elérése érdekében szintetikus polimerek segítségével maximális védelmet biztosít járművének.

3M Gyors Wax Car Care 

Pár perc alatt ápolhatja autója fényezését egy professzionális termékkel, mely Carnauba waxot tartalmaz a tökéletes védelem érdekében.

3M Mikroszálas Törlőkendő Car Care 

A kivételesen puha, nem foszló mikroszálas kendő ideális bármilyen felület ápolására. Könnyedén eltávolítja a waxolás és polírozás után fennmaradó anyagfelesleget, ujjlenyomatokat a felületről.

3M Szélvédő - üvegtisztító Car Care 

A csillogó végeredmény érdekében a 3M Üvegtisztító egy különleges, nem csöpögő, habosító funkcióval csíkmentes felületet biztosít. Nyugodtan alkalmazható

fóliázott autóüvegen is, visszaadja az üveg eredeti fényét.

3M Car Care Karceltávolító készlet

A 3M Karceltávolító készlet, karcok és hologramok eltávolítására kifejlesztett folyadék,és csiszoló eszközök, mely alkalmazható bármilyen gépjármű festett felületén.

3M Car Care Fényszóró javító készlet

Visszaállítja az elhomályosodott fényszórók eredeti fényét, eltávolítja a karcokat és szennyeződéseket.

3M Felni és gumitisztító Car Care 

Ez egy vizes bázisú tisztító, mellyel gyorsan, biztonságosan és hatékonyan tisztíthatjuk meg a felniket és a gumikat. (Festett felniken is alkalmazható.)

3M Gumiápoló Car Care 

Tartós hatást biztosító gumiabroncs ápoló spray, mely visszaadja a kerekek mélyfekete, újszerű kinézetét.

Belső tér

3M Bőr- és műszerfal ápoló Car Care 

Ápolja járművének belsejét is! Bármely bőr-, műanyag-, vagy gumifelületről eltávolítja a koszt és a szennyeződéseket, nem hagy foltot. Mély, tiszta csillogás, ápolás és védelem egyetlen lépésben.

Kérdések és válaszok

Kérdés: Alkalmazható a 3M  Autómosó Sampon Car Care waxolt felületeken is?

Válasz: Igen, teljes mértékben. Eltávolítja a koszt és szennyeződéseket, de nem sérti fel a waxréteget.

Kérdés: Tartalmaz a 3M Tartós Wax Car Care valamilyen csiszolószert?

Válasz: Nem, ez egy csiszolószemcséket nem tartalmazó wax, így nem távolítja el a finom karcokat. Nagy teljesítményű polimer részecskéket tartalmaz, melyek a felületre tapadva maximális védelmet nyújtanak. A karcok eltávolítására használjon 3M karceltávolítót.

Kérdés: Milyen karcokat képes eltávolítani a 3M Karceltávolító Car Care ?

Válasz: Összességében azokat, melyek a normál autómosás során keletkeznek. Ha a karcot az ujjhegyével ki tudja tapintani, szükség lehet a felület szakszerű polírozására.

Kérdés: Mi a különbség a 3M Tartós Wax és a 3M Gyors Wax Car Care között?

Válasz: A Wax egy tartós hatású wax, mely csillogó felületet biztosít még mosás után is. A 3M Gyors Wax Car Care

két mosás között használható kiegészítő termék, mely eltávolítja a finom port. 3M a profik általkedvelt termékek

Kérdés: Mit jelent a vízlepergető képesség, és mire jó?

Válasz: Ez az a jelenség, mikor a vízcseppekbe rendeződve a felületen marad ahelyett, hogy “beleragadna” vagy nyomot hagyna rajta. Ezáltal könnyedén letörölhető és kisebb a valószínűsége, hogy csíkokat hagy maga után.

Kérdés: Visszaállítja a 3M autóápolási folyamata járművem eredeti színét?

Válasz: Igen, ha járművén a mosás következtében fellépő finom karcok, vagy enyhe oxidáció keletkezik és ezáltal fakul a színe. Ilyen esetekben a megfelelő folyamatot végrahajtva (1.- Autómosó Sampon; 2.- Karceltávolító; 3.- Tartós Wax; 4. Mikroszálas Törlőkendő), karcmentes, csillogó felületet kapunk.

Kérdés: Mi a helyzet akkor, ha autóm fényezése a savas eső vagy madárürülék miatt szennyezett?

Válasz: Az enyhe oxidáció és sérülés a 3M Mikroszálas Törlőkendő Car Care  könnyen eltávolítható. Azonban ha a felület sérülését az ujjhegyével tapintani tudja, szükség lehet a felület szakszerű javítására.

Kérdés: Miért használjak mikroszálas törlőkendőt?

Válasz: A 3M Mikroszálas Törlőkendő Car Care a legbiztonságosabb eszköz a 3M Car Care waxmaradék eltávolítására, és a felület csillogóra törlésére a fényezés felsértése nélkül. Más törlőkendők ugyan eltávolíthatják a szennyeződéseket, de megkarcolhatják a frissen javított felületet.

Kérdés: Mi a különbség a 3M profiknak és átlagfogyasztóknak nyújtott termékei között?

Válasz: Professzionális termékcsaládunkat kimondottan fényezőműhelyek számára fejlesztettük ki, ahol nagy teljesítményű polírgépekkel dolgoznak. Termékeink sokoldalúságának köszönhetően lehetővé válik a kézi, és az excenteres polírozóval való felvitel is.

Kérdés: Alkalmazható az 3M Autóápolási termékcsalád motorokon is?

Válasz: Természetesen - használja bármely terméket a használati utasításnak megfelelően motorokon, 

és akár hajókon is.

 

3M több mint 100 éve az autóipar egyik vezető beszállítója. Prémium minőségű, innovatív termékeivel, valamint minőségi rendszereivel világszerte elismerést vívott ki magának. Most, a szervizek és fényezőműhelyek által használt profi termékek bizonyos köre válik a mindennapi autótulajdonosok számára is elérhetővé, hogy ettől kezdve mindenki megízlelhesse, milyen a professzionális autóápolás élménye.