2030 Érd, Aba u. 1. - H-P: 8:00-16:00

(+36) 30 284 8996

info@hsplitter.hu

Vissza

Új, kiemelkedő teljesítmény a ragasztásban - LSE
3M™ VHB™ ragasztószalag alacsony felületi energiájú (LSE) sorozata Az új 3M™ VHB™ ragasztószalag alacsony felületi energiájú (LSE) sorozatának bemutatása.

Ez az új termék tökéletes megoldást jelent az alacsony felületi energiájú (LSE) anyagok ragasztásához, tartós eredményt nyújt akkor is, amikor más megoldások további megerősítésre szorulnak:

  • Nincs szükség primer használatára
  • Javítja a termelékenységet
  • Csökkenti a káros vegyi anyagok felhasználását
  • Rendkívül tartós (például széles hőmérséklettűrés)
  • Erős és megbízható mind kültéri, mind beltéri felhasználás esetén

Az univerzális ragasztók és ragasztószalagok közelmúltbeli fejlődése a hagyományos mechanikai, illetve a magas hőmérsékletet alkalmazó eljárások mellett további új összeszerelési lehetőségeket nyitott meg a gyártók számára. Ezen erős, tartós összeszerelési megoldásokat többféle anyag (pl. kompozitok) ragasztására is felhasználhatja, és segítenek a teljesítmény és az esztétikum optimalizálásában.

 

Néhány helyzet, amelyre az új 3M™ VHB™ ragasztószalag alacsony felületi energiájú (LSE) sorozata megoldást nyújt:

Alacsony felületi energiájú (LSE) anyag ragasztása primerrel való kezelés nélkül
A 3M™ VHB™ ragasztószalag alacsony felületi energiájú (LSE) termékcsaládja új, kiváló rögzítési teljesítményével olyan, nehezen ragasztható felületeket is megragaszt, mint például a polipropilén, TPO vagy TPE és kompozit felületek, az üveggel töltött műanyagok, az üveg- vagy szénszál-erősítésű, illetve gélbevonatú kompozitok, valamint a legtöbb poliészter festék.

Könnyen és gyorsan alakítható hab
A 3M™ VHB™ ragasztószalag alacsony felületi energiájú (LSE) sorozatának alakíthatósága nagyobb ragasztási felületet eredményez merev vagy szabálytalan anyagok rögzítésekor. Így olyan rugalmas kötést érhet el, amely ellenáll a dinamikus erőhatásoknak.

Nagy kezdeti tapadás alacsony hőmérsékleten
A 3M™ VHB™ ragasztószalag alacsony felületi energiájú (LSE) sorozata alacsony hőmérsékleten (0 °C-ig) is nagy kezdeti tapadást biztosít fagymentes felületeken.
3M VHB Tape LSE-60WF: