2030 Érd, Aba u. 1. - H-P: 8:00-16:00

(+36) 30 284 8996

info@hsplitter.hu

Egyoldalas ragasztószalagok
3M címke anyagok, termékek és alkatrészek azonosításához A 3M termékpalettáján a címkék teljes szortimentje megtalálható a legegyszerűbb papír alapanyagú szállítási címkéktől a műanyag alapanyagú rádiófrekvenciás azonosításra alkalmas chip-et tartalmazó címkékig.
Egyoldalas ragasztószalagok
3M Car Care Autóápolás Professzionális gondoskodás. A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén is. Most Ön is kipróbálhatja a 3M Car Care Autóápolási termékcsalád termékeit!
Egyoldalas ragasztószalagok
A 3M különböző összeszerelési megoldásokhoz széles választékát kínálja a ragasztószalagoknak.
Egyoldalas ragasztószalagok
Ezeknek az anyagoknak a használata azoknál az alkalmazásoknál indokolt, ahol valamilyen magasabb műszaki tartalommal kell rendelkezni a csomagolószalagoknak, mint pl.: extra erős hordozó kiemelkedő szakítószilárdsággal a kereszt vagy hosszirányú üvegszál erősítésnek, vagy éppen a vastag BOPP vagy PP hordozónak köszönhetően.
Egyoldalas ragasztószalagok
Jó megoldást kínálnak számos olyan egyoldalas ragasztószalag alkalmazás esetében, ahol a célnak megfelelô tökéletes formázhatóságra, az eltávolítás utáni tiszta felületre, színkódolásra, kopással és vegyi hatásokkal szemben jó ellenálló képességre van szükség.
Egyoldalas ragasztószalagok
Jó megoldást kínálnak az olyan egyoldalas ragasztószalag alkalmazások esetében, amelyek jó hővezetést, hő- és tűzállóságot, valamint vegyi anyagokkal, időjárási behatásokkal és hőhatással szembeni ellenálló képességet igényelnek.
Egyoldalas ragasztószalagok
A standard, festésnél használt maszkoló szalagtól a nagy hőmérsékletállóságú maszkoló szalagig, a durvától a finom munkáig, a korrózív vegyi anyagok maszkolásától a finom vonalas applikációig, ahol fontosak a részletek, a 3M mindenkor biztosítani tudja azt a terméket, amely következetesen a legjobb eredményt adja.
Szálerősített ragasztószalagok
Jó megoldást kínálnak az olyan egyoldalas ragasztószalag alkalmazások esetében, amelyek kopással, tapadással, nagyfokú súrlódással és vegyi károsodással járnak, illetve amelyekkel zajcsökkentést kívánunk elérni.
Kétoldalas ragasztószalagok
Miért ilyen kevés helyen kaphatók a 3M ragasztóanyagai kis kiszerelésben? Ahol csak módomban áll írok erről a kérdésről. Ilyen tájékoztató felület például, a ragasztási témákról szóló www.ragasztoanyag.hu című blogunk is.
Elõzõ 1